info@mirec.com   +31 40 250 88 00

Beveiligde recycling

Recyclet u hoogwaardige of datagevoelige elektronica?

Sommige afgedankte producten hebben een hoge waarde en andere bevatten nog steeds gevoelige gegevens. In beide gevallen kan uw merk als producent of fabrikant in gevaar zijn. Recycling als onderdeel van uw beveiligde omgekeerde toeleveringsketen moet voldoen aan hoge veiligheidsnormen om uw risico’s te beperken.

Het SLS-serviceportfolio voor veilige recycling is ontworpen met het oog op de bescherming van uw merk, gegevens en producten. Wij bieden een breed scala aan beveiligde recyclingdiensten, van een beveiligde logistieke dienst tot gegevensvernietiging en eindigend met fysieke vernietiging en terugwinning van grondstoffen. Onze beveiligde recyclingfaciliteiten hebben onder andere ingangs- en uitgangscontroles, beveiligde opslaglocaties, camerabewaking en geobserveerde vernietigingsopties, het volgen van bedrijfsmiddelen en een complete set rapportagemogelijkheden.

SLS-diensten

Ons portfolio van beveiligde recyclingdiensten biedt een vertrouwde oplossing voor het recyclen van hoogwaardige of datagevoelige elektronica. Deze vertrouwde service biedt merkbescherming, kostenreductie, meer duurzaamheid, naleving van wetgeving en gemoedsrust. SLS houdt strikte controle over onze recyclinglocaties en downstreamleveranciers, zodat wij volledig verantwoordelijk zijn voor de manier waarop uw elektronica wordt gerecycled. Het risico op diefstal en inbreuk op gegevens wordt met onze diensten aanzienlijk gereduceerd.

SLS biedt een complete managementoplossing voor elektronisch afval met onze verantwoorde en beveiligde recycling- en hergebruikservices.

 

Ons uitgebreide scala aan beveiligde diensten omvat

SLS levert consistent

Behandeling onder Douanetoezicht (Bill of Discharge, BOD)

Producten die niet in de EU zijn ingevoerd en die de fabrikant (importeur) niet op de markt wil brengen, kunnen onder douanetoezicht worden vernietigd en gerecycled. Hierbij beschikt Sims over alle benodigde vergunningen, volgens een strikte procedure, om onder toezicht van betrokken instanties ontvangen, geregistreerde, gedocumenteerde en verwerkte producten te vernietigen. Door gebruik te maken van deze dienst vermijdt de klant invoerrechten op dergelijke producten.