info@mirec.com   +31 40 250 88 00

Certificeringen

Milieu, veiligheid en kwaliteitsmanagementcertificaten

Onze klanten verwachten klantenservice op het hoogste niveau – en dat is precies wat Mirec levert, wat ook bevestigd wordt in onze klanttevredenheidsonderzoeken. Recycling is onze passie en we zijn trots op de jarenlange relaties die we hebben met onze klanten. U bent van harte welkom om onze state-of-the-art fabriek te bezoeken, onze medewerkers te ontmoeten en zelf te zien hoe efficiënt onze processen zijn. Processen die geborgd en ondersteund worden door WEEELABEX, ISO 9001, 14001 en OHSAS 18001 systemen. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat we de vaardigheden en uitgebreide kennis van zaken hebben om bijna altijd aan uw behoeftes te kunnen voldoen.

ISO 14001 – Milieumanagementcertificaat
Mirec BV beschikt over een ISO 14001-milieumanagementcertificering, een krachtig managementsysteem voor milieunormen. Wij zijn van mening dat een actief management van milieueffecten en -risico’s voordelen oplevert voor onze klanten en het milieu.
Wij beschikken over de nodige vergunningen voor afval en gevaarlijke stoffen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw e-afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt.

ISO 9001-kwaliteitsmanagementcertificaat
Het leveren van hoogwaardige diensten aan haar klanten is een belangrijke prioriteit voor Mirec BV. We beschikken over een ISO 9001-kwaliteitsmanagementcertificering. Onze recyclingcentra maken gebruik van verschillende systeem- en managementprocessen om de kwaliteit van onze service verder te verbeteren en te ontwikkelen.

OHSAS 18001
Voor Mirec BV is het zeer belangrijk om voor alle medewerkers, contractanten en bezoekers een veilige werkplek of omgeving vrij van ongevallen en met een gezond arbeidsklimaat te bieden. Mirec heeft hiervoor veiligheidsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd. Dit ARBO- en veiligheidsmanagementsysteem systeem is gecertificeerd en voldoet aan de eisen van OHSAS 18001.

WEEELABEX
Mirec is de elektronica-recycler van het eerste uur, efficiënt, milieuverantwoord en transparant volgens de hoogste standaarden inclusief WEEELABEX. Een leider in veilig en duurzaam recyclen van overtollige en afgedankte elektronische apparatuur. Door toepassing van geavanceerde technologieën kunnen we het hoogste materiaalhergebruikpercentage garanderen bij een minimale milieubelasting.